Susan Herrmann Loomis
Aan Rue Tatin & Tarte Tatin
Chef-kok Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorpje in Normandie wordt omgetoverd in een kookschool.
In haar inmiddels klassieker memoires Aan Rue Tatin en Tarte Tatin, die nu voor het eerst in een band verschijnen, neemt Susan je mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt.
Lokale producten van het seizoen, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin & Tarte Tatin bevat meer dan 75 tongstrelende streekrecepten zoals Gegrilde sardines met rozemarijn, Eendenborst met cider, Pompoenen gevuld met prei en paddenstoelen en natuurlijk het recept voor de perfecte Tarte Tatin.
In de pers:
‘Smakelijk dist ze anekdotes op en tussendoor geeft ze recepten die alleen al bij lezing het water in de mond doen lopen.’ – Seasons
‘Een verrukkelijk verhaal.’ – Margriet
‘Een boek om van te smullen.’ – Libelle
‘Susan weet iedereen voor zich te winnen.’ – Midi
Zie ook www.onruetatin.com
UITVERKOCHT
Specificaties:
Uitvoering paperback
Formaat 216x141x41 mm
ISBN 978-94-92086-35-8
Vertaald door
Publicatie 2016
Prijs € 10,-
600 pag.
Over de auteur:
Susan Herrmann Loomis is een bekroond kookboekenschrijfster, kok en eigenaresse van de befaamde kookschool On Rue Tatin in Louviers, in Normandie in Frankrijk. Zij schreef meerdere kookboeken en memoires, waaronder Aan Rue Tatin, Tarte Tatin en Thuis koken aan Rue Tatin. In mei 2016 verscheen haar nieuwste boek: In een Franse keuken.
Website